Navigasjon: Hovedside / Institutter / Kjemi, bioteknologi og matvitenskap [Sidekart] [Kontakt] Chemistry, Biotechnology and Food Science
Tekststørrelse.
OM NMBU
STUDIER
FORSKNING
ENGLISH
Kjemi, bioteknologi og matvitenskap
HOVEDSIDEN IKBM
Følg oss på Facebook

IKBM
- Om instituttet
- Ledelse
- Ansatte

Studietilbud
- Kjemi
- Mikrobiologi
- Bioteknologi
- Matvitenskap
- Bioinformatikk og anvendt statistikk

Jobbeksempler - tidligere studenter

Student ved IKBM

Forskning
- Forskningsgrupper
- Publikasjoner
- NORA (Nitrous Oxide Research Alliance Training Network)
- NMBU Nitrogen group
- NorZymeD

Oppdrag
- Industri
- Småskala

IKBM i media

Arkiv
- Webarkiv

In English
Artikler merket med 'Bioteknologi':
(01.11.12) Molecular Microbiology
(01.11.12) Protein Engineering and Proteomics
(04.07.12) Kan omprogrammerte tarmbakterier redde biene?
(20.06.12) Food proteins; Structure and biological function
(20.02.12) Biostatistics
(13.10.11) Master Students - Molecular Cell Biology
(29.03.10) Månedens stipendiat - Mai 2010
(11.01.10) Månedens stipendiat - Januar 2010
(02.01.09) Naturlig transformasjon – et verktøy for genetisk manipulasjon av S. thermophilus.
(31.10.08) Månedens stipendiat - november 2008
(29.08.08) Månedens stipendiat - september 2008
(02.06.08) Bachelor og Master i Bioteknologi
(01.06.08) Månedens stipendiat - juli 2008
(12.03.08) Metodeutvikler i Instrument-Teknikk A.S
(02.03.08) Månedens stipendiat - Mars 2008
(01.02.08) Velkommen til IKBM
(02.01.08) Jobbmuligheter - bioteknologi, kjemi, mikrobiologi, bioinformatikk og anvendt statistikk
(14.10.07) Vi tar oppdrag for små og store kunder!

 
Institutt for Kjemi, bioteknologi og matvitenskap

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap
Postboks 5003
1432 Ås

Tlf.: 64 96 59 00
Faks: 64 96 59 01

E-post : ikbm@nmbu.no

Besøksadresse:
Bioteknologibygningen (nr. 44 på oversiktskartet)
Christian Magnus Falsens vei 1, 1430 Ås

 
Presentasjon

Ta en titt på fremtidsmulighetene dine!
Ved Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap er det et rikholdig studietilbud med mange valgmuligheter.

3-årige bachelorstudier:
Bachelor i Kjemi
 
Bachelor i Bioteknologi

Bachelor i Matvitenskap og ernæring 

5-årige masterstudier 
Master i Teknologi (siv. ing.) - Kjemi og bioteknologi

2-årige masterstudier:
Master i Kjemi

Master i Mikrobiologi

Master i Bioteknologi
 
Master i Matvitenskap

Master i Matvitenskap - Mat og Helse

Master i Bioinformatikk og anvendt statistikk


Studieguiden 2014 (pdf)

Opptakskrav

Du finner informasjon om studietilbud også på Facebook

Vil du påvirke maten vi spiser? Ta en titt på denne brosjyren!